دکتر هومن عشقی / جراحی دهان، دندان و لثه / پیوند استخوان در ایمپلنت دندان
مدت زمان مطالعه
۶ دقیقه

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

در طول پیوند استخوان در ایمپلنت دندان به طور معمول ضخامت و ارتفاع استخوان فک افزایش می یابد تا ساپورت دندان به راحتی سر جای خود قرار گیرد. برای انجام پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان اغلب از استخوان سالم فرد از نواحی دیگر دهان یا انواع پودر استخوان استفاده می شود تا اختلالات کوچک استخوانی موجود در دهان رفع شوند.

پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان چیست و چه مواقعی به آن نیاز داریم؟

نواحی از استخوان که حجم و تراکم آن کاهش یافته است در طول پروسه پیوند استخوان قبل از کامپوزیت ترمیم می شوند. استخوان مورد نیاز برای انجام پیوند از بدن فرد یا بانک های بافت انسانی یا حیوانی تامین می شوند. گاهی اوقات ممکن است از بافت پیوندی مصنوعی استفاده شود.

پیوند استخوان بعد از ایمپلنت دندان

در صورت ابتلا به بیماری لثه، وارد شدن ضربه به ایمپلنت و وجود نواقص تکاملی در منطقه ایمپلنت دندان شما را نیازمند انجام پیوند استخوان بعد از ایمپلنت دندان خواهد ساخت.

چه افرادی کاندیدای مناسب این عمل جراحی هستند؟

در اکثر مواقع در همان روزی که دندان کشیده می شود ایمپلنت دندان انجام می شود. پیوند استخوان نیز ممکن است در همان روز و با هدف رفع نواقص استخوانی موجود انجام گیرد. پیوند استخوان وسیع به طور معمول در افرادی انجام خواهد شد که برای انجام ایمپلنت دندان خود دیر مراجعه می کنند.

پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان چگونه انجام می شود؟

برای انجام پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان دندانپزشک زیبایی ابتدا ناحیه مورد نظر را با استفاده از بی حسی موضعی، بی حس می کند. در مرحله بعد در لثه های شما برش کوچک ایجاد خواهد شد و بافت لثه کنار زده خواهد شد تا استخوان فک کاملا مشخص شود. پس از این که ناحیه مورد نظر تمیز و ضدعفونی شد بافت استخوان پیوندی توسط دندانپزشک در محل مورد نظر قرار خواهد گرفت. به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی بافت پیوندی اغلب آن را می پوشانند. در نهایت بافت لثه که کنار زده شده به سر جای خود بازخواهد گشت و برش ایجاد شده با استفاده از بخیه بسته خواهد شد.

مراقبت های قبل از پیوند استخوان بعد از ایمپلنت

قبل از آغاز پیوند استخوان دندانپزشک باید دهان فرد را با دقت مورد بررسی قرار دهد تا از سلامت دندان ها، لثه ها و فک اطمینان حاصل کند. عکس های رادیوگرافی نیز باید قبل از آغاز پیوند استخوان مورد بررسی قرار گیرند تا میزان تحلیل استخوان فک مشخص گردد. دندانپزشک در مرحله بعد روش های مختلف درمان را شرح خواهد داد. در نهایت بر اساس شرایط موجود بیمار بهترین روش درمانی انتخاب خواهد شد.

پیوند استخوان بعد از ایمپلنت

مراقبت های بعد از پیوند استخوان

به منظور دستیابی به نتایج مطلوب از پیوند استخوان توصیه می شود نکات مراقبتی زیر را به طور کامل رعایت نمایید:

  • پس از پیوند استخوان به طور معمول برای بیمار آنتی بیوتیک تجویز خواهد شد. همواره توصیه می شود تمام آنتی بیوتیک های تجویز شده را مصرف نمایید.
  • در اغلب موارد به مسکن نیاز نخواهید داشت اما در صورت تجویز توسط جراح توصیه می شود آن را بر اساس دستور پزشک مصرف کنید.
  • پس از پیوند استخوان ممکن است با تورم و کبودی مواجه شوید که کاملا طبیعی است. بلافاصله پس از پیوند استخوان به منظور کاهش تورم توصیه می شود از کمپرس آب سرد استفاده کنید.
  • همواره توصیه می شود پس از پیوند استخوان برای یک هفته از دهانشویه با کلرهگزدین استفاده نمایید.
  • پس از انجام این عمل احساس وجود خرده ریزه در دهان کاملا طبیعی است.
  • به طور معمول بخیه این عمل جراحی به نوع روش مورد استفاده می تواند یک تا دو هفته در دهان باقی بماند.
  • از مصرف سیگار و دخانیات در طول دوره نقاهت باید خودداری نمایید.

آیا انجام این عمل جراحی دردناک است؟

این پروسه در اکثر افراد بدون درد می باشد. در صورتی که از دستورالعمل های دندانپزشک پیروی کنید و به نحو صحیح از استخوان پیوند زده شده مراقبت نمایید درد و ناراحتی تا حد زیادی کاهش خواهد یافت. امکان استفاده از داروهای مسکن نیز برای بیمار وجود دارد.

آیا برای انجام پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان به بیهوشی نیاز داریم؟

برای انجام عمل پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان به طور معمول به بیهوشی کامل نیاز نخواهیم داشت. انجام این عمل با استفاده از بی حسی موضعی به راحتی امکان پذیر می باشد. دندانپزشک ممکن است در برخی موارد از آرام بخش استفاده کند تا در طول انجام این عمل هیچ گونه درد و ناراحتی حس نکنید. با توجه به شرایط بیمار ممکن است از بی حسی موضعی یا کامل استفاده شود.

پیوند استخوان پس از ایمپلنت

آشنایی با مزایای این عمل جراحی

از مهمترین مزایای عمل پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان می توان به محکم و پایدار شدن استخوان های فک اشاره کرد. در صورت موفقیت آمیز بودن این عمل ایمپلنت دندان بدون هیچ گونه مشکلی در سر جای خود قرار خواهد گرفت. در صورت قوی بودن استخوان فک شما انجام عمل پیوند استخوان باعث سرعت یافتن مراحل ایمپلنت و بهبودی پس از آن خواهد شد. در این شرایط فرد با پیوند استخوان و کاشت دندان به دندان دائمی و مادام العمر دست خواهد یافت و همانند دیگر افراد از خوردن غذا بدون هیچ گونه نگرانی نهایت لذت را خواهد برد.

هزینه انجام این عمل جراحی

پیوند استخوان قبل از ایمپلنت دندان یک عمل جراحی محسوب شده و عوامل بسیار زیادی قیمت آن را تحت تاثیر قرار می دهند. از مهمترین عوامل موثر بر هزینه پیوند استخوان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در صورتی که با وجود بیماری های دهان و دندان قصد انجام پیوند استخوان را داشته باشید علاوه بر پیوند باید داروها و درمان های تجویز شده توسط پزشک را مطابق دستورالعمل پزشک مصرف نمایید. مصرف داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک متخصص باعث افزایش پیوند استخوان پس از ایمپلنت دندان خواهد شد.
  • بیمار قبل و بعد از انجام این عمل جراحی نیاز به تهیه عکس های مختلف از دهان و نواحی جراحی شده دارد. در صورت درخواست تصاویر تخصصی توسط پزشک متخصص ناچار به پرداخت هزینه های هنگفت خواهید بود.
  • مهارت بالا و ابزارهای به روز مورد استفاده برخی از دندانپزشکان باعث خواهد شد تا هزینه پیوند استخوان افزایش یابد. دستمزد و هزینه جراحی های انجام شده توسط پزشکان متخصص با مهارت و تجربه بالا نسبتا زیاد است.

دکتر هومن عشقی

دکتر هومن عشقی به عنوان دندانپزشک خانه سینما با گذراندن دوره هایی نظیر ایمپلنت پیشرفته، مهندسی بافت نرم و پیوند بافت نرم، جراحی بافت سخت و پیوند استخوان، ایمپلنت ITI ، فلوشیپ سرامیک های زیبایی ،ایمپلنت های noble biocare و ... به ارائه کلیه خدمات زیبایی دندان میپردازد.

اشتراک گذاشتن مقاله در شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط

پولیش لمینت دندان
جراحی دهان، دندان و لثه

پولیش لمینت دندان

فهرست مطالب۱ پولیش لمینت دندان چیست؟۲ پالیش دندان بعد از لمینت چه اهمیتی دارد؟۳ با استفاده از پولیش چه لکه‌هایی از بین می‌روند؟۴ چرا لمینت

لمینت دندان بدون تراش
جراحی دهان، دندان و لثه

لمینت دندان بدون تراش

همان طور که ذکر شد این روش به عنوان یکی از بهترین روش‌های دندانپزشکی زیبایی به شمار می‌رود. این امر نیز به دلایل مختلفی می‌باشد،

اصلاح فاصله بین دندان ها
جراحی دهان، دندان و لثه

اصلاح فاصله بین دندان ها

فهرست مطالب۱ علت ایجاد فاصله بین دندان ها۲ روش های اصلاح فاصله بین دندان۲.۱ ارتودنسی دندان۲.۲ ایمپلنت دندان۲.۳ کامپوزیت دندان۲.۴ روکش دندان و بریج۲.۵ لمینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *