۲ دقیقه
مدت زمان مطالعه

پروتز دندان متحرک

زمانی که به جای یک قسمت از بدن جسم خارجی و یا مصنوعی قرار می گیرد در اصطلاح به آن پروتز می گویند ، پروتز می تواند شامل فک و دندان و یا زانو و… باشد ، معمولا پروتز ها در دو دسته متحرک و ثابت قرار دارند .

پروتز دندان یکی از شایع ترین پروتزها است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد ، پروتزهای متحرک را معمولا شامل تکه ای  و یا پروتز کامل می باشد .

اگر پروتز ثابت باشد به شکل پلهای بین دندانی و یا به شکل روکش دار مورد استفاده قرار می گیرند .

زمانی که پروتز متحرک باشد می توان به آسانی آن را از دهان خارج کرد و پس از تمیز کردن مجدد در داخل دهان آن را قرار داد ، اما اگر پروتز ثابت باشد  این قابلیت را ندارد و نمی توان آنها را از دهان خارج کرد .

اینکه بیمار از  پروتز ثابت و یا متحرک استفاده کند را پزشک تعیین می کند .

پروتزهای متحرک :

پروتزهای متحرک خود شامل سه بخش می باشند :

پروتز پارسیل :

معمولا جنس این پروتزها از جنس آکریل بوده و در اغلب موارد جهت جنبه درمانی موقت مورد استفاده قرار می گیرند ، در میان مردم عام به اصطلاح به این پروتز ها دندان تکه ای می گویند .

پروتز کامل دندان :

این پروتز در مواردی که شخص به شکل کامل دندان ندارد مورد استفاده قرار می گیرد ، امروزه کمتر کسی از این پروتزها استفاده می کند .

پروتز اوردنچر :

این پروتزها معمولا مانند پروتزهای کامل می باشند با این تفاوت که روی دو یا چند پایه قرار می گیرند .

مزیتی که این پروتزها دارند نسبت به پروتز کامل شخص کمتر احساس می کند در دهان جسم خارجی وجود دارد .

پروتز دندان را انجام می دهند .

دکتر هومن عشقی

دکتر هومن عشقی به عنوان دندانپزشک خانه سینما با گذراندن دوره هایی نظیر ایمپلنت پیشرفته، مهندسی بافت نرم و پیوند بافت نرم، جراحی بافت سخت و پیوند استخوان، ایمپلنت ITI ، فلوشیپ سرامیک های زیبایی ،ایمپلنت های noble biocare و ... به ارائه کلیه خدمات زیبایی دندان میپردازد.

اشتراک گذاشتن مقاله در شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط

درصد موفقیت ایمپلنت
جراحی دهان، دندان و لثه

درصد موفقیت ایمپلنت دندان

چه عواملی بر موفقیت ایمپلنت دندان تاثیر میگذارند؟ انتخاب پزشک متخصصی که بتواند عمل ایمپلنت دندان را با تخصص و دانش و علم خود و

حساسیت به ایمپلنت دندان
جراحی دهان، دندان و لثه

حساسیت به ایمپلنت دندان

حساسیت به ایمپلنت دندان از جمله فاکتورهای شکست ایمپلنت می باشد، امروزه از این روش درمانی به طور گسترده در کلینیک های دندانپزشکی استفاده می

ایمپلنت دندان جلو
کاشت دندان

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو چگونه انجام می‌شود؟ در بیشتر موارد، کاشت دندان جلویی هیچ عارضه‌ای ندارد و یک روش معمول است، مگر اینکه بافت استخوانی کافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *