۲ دقیقه
مدت زمان مطالعه

دندانپزشکی ترمیمی

دندانپزشکی ترمیمی در علم دندانپزشکی یکی از روش های درمانی است ، در این روش درمانی دندانپزشک با ساخت مجدد بافت و مرمت دندان زیبایی دندان ها تکمیل می نماید ، این روش علاوه بر اینکه درمانی است می توان ایرادات ظاهری دندانها را برطرف نماید.

روش های ترمیم دندان :

برای ترمیم دندان دو روش وجود دارد :

  • ترمیم مستقیم
  • ترمیم غیرمستقیم

 

روش دندانپزشکی ترمیمی مستقیم دندان :

در این روش درمانی در یک جلسه حفره های که آماده شده اند را جایگزین می نماید ، قبل از اینکه حفره ها جایگزین شوند نیاز است که به شکل کامل تهیه شوند ، حفره ها شامل :

  • آمالگام
  • گلاس آینومر
  • رزین آینومر
  • و برخی از رزین های کامپوزیت

روش دندانپزشکی غیر طبیعی :

در این روش دندانپزشکی نیاز است که بیمار جهت ترمیم چند جلسه مراجعه نماید ، حداقل جلساتی که نیاز است شخص مراجعه کند دو جلسه است .

این روش درمانی دندانپزشک زیبایی ابتدا دندان ها را تراش می دهد سپس با استفاده از مواد یک قالب تهیه و به لابراتوار دندانپزشکی ارسال می شود ، در لابراتوار دندان پزشکی قالب تهیه می شود و در جلسه بعدی حفره آماده شده را دندانپزشک زیبایی جهت ترمیم متصل می کند ، سپس اقدامات اصلاح انجام می شود .

دندانپزشکی ترمیمی در یک جلسه :

بیش از یک قرن آمالگام های آماده شده را در حیطه دندانپزشکی استفاده می کنند ، این ماده بسیار پایدار و مقاوم است و در برابر ساییدگی مقاومت بالایی دارد .

یکی از مزیت های این روش ارزان بودن آن است به همین دلیل سالهاست که در زمینه دندانپزشکی بسیار کاربرد دارد .

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دندانپزشک زیبایی می توانید به شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

شماره ی تماس : ۲۲۰۰۵۰۲۵،۲۶۲۰۵۱۲۷

دکتر هومن عشقی

دکتر هومن عشقی به عنوان دندانپزشک خانه سینما با گذراندن دوره هایی نظیر ایمپلنت پیشرفته، مهندسی بافت نرم و پیوند بافت نرم، جراحی بافت سخت و پیوند استخوان، ایمپلنت ITI ، فلوشیپ سرامیک های زیبایی ،ایمپلنت های noble biocare و ... به ارائه کلیه خدمات زیبایی دندان میپردازد.

اشتراک گذاشتن مقاله در شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط

درصد موفقیت ایمپلنت
جراحی دهان، دندان و لثه

درصد موفقیت ایمپلنت دندان

چه عواملی بر موفقیت ایمپلنت دندان تاثیر میگذارند؟ انتخاب پزشک متخصصی که بتواند عمل ایمپلنت دندان را با تخصص و دانش و علم خود و

حساسیت به ایمپلنت دندان
جراحی دهان، دندان و لثه

حساسیت به ایمپلنت دندان

حساسیت به ایمپلنت دندان از جمله فاکتورهای شکست ایمپلنت می باشد، امروزه از این روش درمانی به طور گسترده در کلینیک های دندانپزشکی استفاده می

ایمپلنت دندان جلو
کاشت دندان

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو چگونه انجام می‌شود؟ در بیشتر موارد، کاشت دندان جلویی هیچ عارضه‌ای ندارد و یک روش معمول است، مگر اینکه بافت استخوانی کافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *