۲ دقیقه
مدت زمان مطالعه

جراحی دندان عقل نهفته

جراحی دندان عقل نهفته چگونه است را در این بخش بیان می کنیم ، دندان عقل  به شکل دائمی در دهان رشد می کند ، این دندان آسیاب چهارم است ، در برخی از مواقع در دهان شخص بیش از چهار دندان عقل رشد می کند و به دلیل اینکه فضای کافی برای رشد ندارند دیده نمی شود ، معمولا دندان عقل در زیر بافت لثه رشد ی کند و به شکل نهفته است .

چرا باید دندان عقل را جراحی نماییم ؟

یکی از سوالات متداولی که پرسیده می شود این است که چرا دندان عقل را باید جراحی نمایم :

دندانپزشک زیبایی بیان می کند علت های مختلفی برای جراحی دندان عقل وجود دارد که در ذیل به بیان آنها می پردازیم .

پوسیدگی دندان :

کرم خوردگی دندان یا همان پوسیدگی دندان یکی از علت های جراحی دندان عقل است .

 

بیماری لثه :

عفونت در لثه در اثر اسید پلاک ها ایجاد می شود ، عفونت لثه سبب قرمز و ملتهب شدن لثه می شود در نتیجه دندان های اطراف نیز تحت این عفونت قرار گرفته و مشکلات جدی در دندان ها ایجاد می شود .

سلولیت :

عفونت باکتری در اثر دندان عقل ایجاد می شود ، این باکتری در بدن شخص سبب ایجاد سلولیت می شود به همین دلیل توصیه می شود حتما دندان عقل را جراحی نمایید .

ستئومیلیت ، کیست و آبسه یکی دیگر از دلایل جراحی دندان عقل است .

دکتر هومن عشقی دندانپزشک زیبایی توصیه می کند حتما دندان عقل را جراحی نمایید و در صورت مشاهده هر یک از علائم بالا حتما به دندان پزشک مراجعه نمایید تا در صورت داشتن دندان عقل آن را جراحی نماید .

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوصجراحی دندان عقل نهفته می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

شماره های تماس :  ۲۲۰۰۵۰۲۵،۲۶۲۰۵۱۲۷

دکتر هومن عشقی

دکتر هومن عشقی به عنوان دندانپزشک خانه سینما با گذراندن دوره هایی نظیر ایمپلنت پیشرفته، مهندسی بافت نرم و پیوند بافت نرم، جراحی بافت سخت و پیوند استخوان، ایمپلنت ITI ، فلوشیپ سرامیک های زیبایی ،ایمپلنت های noble biocare و ... به ارائه کلیه خدمات زیبایی دندان میپردازد.

اشتراک گذاشتن مقاله در شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط

درصد موفقیت ایمپلنت
جراحی دهان، دندان و لثه

درصد موفقیت ایمپلنت دندان

چه عواملی بر موفقیت ایمپلنت دندان تاثیر میگذارند؟ انتخاب پزشک متخصصی که بتواند عمل ایمپلنت دندان را با تخصص و دانش و علم خود و

حساسیت به ایمپلنت دندان
جراحی دهان، دندان و لثه

حساسیت به ایمپلنت دندان

حساسیت به ایمپلنت دندان از جمله فاکتورهای شکست ایمپلنت می باشد، امروزه از این روش درمانی به طور گسترده در کلینیک های دندانپزشکی استفاده می

ایمپلنت دندان جلو
کاشت دندان

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو چگونه انجام می‌شود؟ در بیشتر موارد، کاشت دندان جلویی هیچ عارضه‌ای ندارد و یک روش معمول است، مگر اینکه بافت استخوانی کافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *