دکتر هومن عشقی / جراحی دهان، دندان و لثه / بیماری های قلبی و تاثیر آن بر خدمات دندان پزشکی
۳ دقیقه
مدت زمان مطالعه

بیماری های قلبی و تاثیر آن بر خدمات دندان پزشکی

برخی از بیماری های قلب و شریان نه تنها روی سلامت دهان و دندان افراد اثر خواهند گذاشت،بلکه بر روند درمان دندان ها نیز تاثیرگذار خواهند بود.افرادی که دارای مشکلات قلبی و عروقی هستند قبل از شروع خدمات دندان باید لیستی از قرص های مصرفی خود را قبل از شروع روند درمان به دندان پزشک خود بدهند. در این لیست بایستی آنتی اسید ها،مکمل های مغذی،ویتامن ها و قرص های گیاهی باشد. همچنین نام دارو با زمان مصرف و دز آن باید قید شوند.

بیماری-های-قلبی-و-تاثیر-آن-بر-خدمات-دندان-پزشکی

درمان دندان و بیماری قلبی

التهاب قلب نوعی عفونت است که افرادی را که دارای شرایط قلبی خاصی هستند را تهدید می کند.این مشکل در زمانی به وجود می آید که دریچه های قلب و سایر بافت های قلب به وسیله ی باکتری های موجود در خون آسیب ببینند.افرادی از این قبیل گاها قبل از انجام خدمات دندان پزشکی نیاز به مصرف آنتی بیوتیک خواهند داشت.همچنین برای بعد از خدمات جراحی نیز مصرف آنتی بیوتیک برای این افراد مناسب تر است.

البته در مواردی که فرد می خواهد دندان مصنوعی و یا لوازم ارتودنسی را نصب کند نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نخواهد بود.

حمله قلبی و دندان پزشکی

افرادی که دچار حمله های قلبی شده اند تا 6 ماه پس از حمله نباید از درمان ها و خدمات دندان پزشکی استفاده کنند. همچنین باید پزشک را از قبل از این موضوع آگاه کنید. پزشک نیز باید نیتروگلیسیرین و اکسیژن را در دسترس داشته باشد.

داروهای مصرفی بیمار بر روند درمان تاثیر دارند. مثلا برخی افراد که دچار حمله قلبی شده اند داروهای رقیق کننده مصرف می کنند که این امر موجب می شود خون فرد سخت تر و دیرتر لخته بسته شود، به همین دلیل گاها از چند روز قبل از مراجعه به دندان پزشکی مصرف این داروها را باید قطع کرد.( تشخیص این موضوع با دندان پزشک است. ) همچنین باید دندان پزشک و پزشک شما قبل از شروع درمان دندانی باهم مشورت کنند.

برای مواردی هم که فرد به جراحی لثه و درمان هایی از این قبیل احتیاج دارد، باید فرد آزمایش خون انجام دهد.

فشار خون بالا

هنگامی که بیمار در روی یونیت دندان پزشکی و با پوزیشن خاص آن قرار می گیرد، این امکان وجود دارد که داروهایی که برای درمان فشار خون استفاده می شوند او را دچار گرفتگی نفس یا همان فنت کنند. همچنین یکی از اثرهای جانبی فشار خون بالا، رشد لثه می باشد.این اثرات از یک ماه پس از شروع مصرف داروی فشار شروع می شود.حتی ممکن است فرد نیاز به جراحی برای کوچک کردن لثه را هم داشته باشد.

در هرجلسه قبل از شروع روند درمان، دندان پزشک فشار بیمار را چک خواهد کرد، سپس با توجه به فشار بیمار برای ادامه دادن یا ندان درمان دندانی در آن جلسه تصمیم گیری می کند.

مصرف داروی بی حسی برای این افراد بالامانع است.

دکتر هومن عشقی

دکتر هومن عشقی به عنوان دندانپزشک خانه سینما با گذراندن دوره هایی نظیر ایمپلنت پیشرفته، مهندسی بافت نرم و پیوند بافت نرم، جراحی بافت سخت و پیوند استخوان، ایمپلنت ITI ، فلوشیپ سرامیک های زیبایی ،ایمپلنت های noble biocare و ... به ارائه کلیه خدمات زیبایی دندان میپردازد.

اشتراک گذاشتن مقاله در شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط

درصد موفقیت ایمپلنت
جراحی دهان، دندان و لثه

درصد موفقیت ایمپلنت دندان

چه عواملی بر موفقیت ایمپلنت دندان تاثیر میگذارند؟ انتخاب پزشک متخصصی که بتواند عمل ایمپلنت دندان را با تخصص و دانش و علم خود و

حساسیت به ایمپلنت دندان
جراحی دهان، دندان و لثه

حساسیت به ایمپلنت دندان

حساسیت به ایمپلنت دندان از جمله فاکتورهای شکست ایمپلنت می باشد، امروزه از این روش درمانی به طور گسترده در کلینیک های دندانپزشکی استفاده می

ایمپلنت دندان جلو
کاشت دندان

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو چگونه انجام می‌شود؟ در بیشتر موارد، کاشت دندان جلویی هیچ عارضه‌ای ندارد و یک روش معمول است، مگر اینکه بافت استخوانی کافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *