ستغییر رنگ مینای دندان به مرور و در طی سالیان اتفاق می افتد چرا که مینای دندان دارای ماده ای با سختی بالا می باشد.دلیل اینکه فرد احساس می کند که رنگ برگشته این است که چشم فرد به رنگ جدید دندان عادت می کند و این باعث می شود که فرد تصور کند رنگ دندان هایش به حالت سابق برگشته است.
- ب ازپزشکان بلیجینگ را روشی مضر می دانند آیا واقعا مضر می باشد؟
طبق تحقیقات صورت گرفته در بیست سال اخیر در آمریکا به هیچ وجه مضر نیست و آسیبی به دندان وارد نمی کند و تا به امروز هیچ عارضه ماندگاری رویت نشده.اغلب پزشکان به این دلیل این امر را نفی می کنند که روش های موجود در کلینیک خود را ترجیح می دهند.
- نور دستگاه بلیجینگ می تواند مضر باشد؟
از لحاط پزشکی هرگونه نوری اگر برخورد مستقیم با چشم داشته باشد می تواند برای چشم مضر باشد.نور مورد استفاده در این روش نوری هالوژنه و متمرکز شده می باشد.پس بهتر است برای محافظت از چشم حتما از عینک مخصوص استفاده شود.
- بلیچینگ رنگ دندان های روکشی و ترمیمی را هم تغییر خواهد داد؟
خیر اما می تواند تغییر رنگی که در روکش ها در دراز مدت به وجود آمده را از بین ببرد.
- انجام یک بار بلیچینگ تا چه مدت ماندگاری دارد؟
ماندگاری حداقل شش ماه و حداکثر 3 ساله دارد.البته با رعایت نکاتی مانند مسواک زدن به موقع و کم کردن مواد غذایی دارای رنگ،مانند( پفک) از برنامه روزانه خود می توان این زمان را افزایش داد.
- بلیچینگ را تا چه زمان می توان ادامه داد؟
این روش درمانی نامحدود است و می توان چندین بار در یک سا ل انجام داد.اما اغلب بین 3 تا 6 جلسه زمان حتی برای دندان هایی در بدترین شرایط رنگی کافی می باشد.بین جلسات باید حدودا یک هفته فاصله زمانی وجود داشته باشد.
- تفاوت بلیچینگ و جرم گیری در چیست؟
بلیپینگ یک روش زیبایی است که رنگ دندان را تا چند درجه روشن تر می کند و معمولا غیر قابل بازگشت خواهدبود اما در جرم گیری رنگ ها و جرم های چسبیده به دندان را جدا می کنند.
- آیا با یک بار بلیجینگ می توان به نتیجه دلخواه رسید یا به جلسات بیشتر نیاز خواهد بود؟
میزان تغییر رنگ در دندان ها قابل پیش بینی نخواهد بود.هرچقدر دندان های فردی روشن تر باشند نتایج زودتر حاصل خواهند شد.به همین دلیل ممکن است در جلسه اول خیلی تغییر رنگ ندهد و یا در برخی موارد نادر اصلا تغییر رنگ ندهد. به همین دلیل نتایج بلیچینگ در جلسه اول مشخص نمی شود.